• English
  • Српски језик
  • Deutsch
  • Español

Flextech Solutions – LED rasveta za uzgoj

Flextech Solutions – LED rasveta za uzgoj

Flextech Solutions – Višenacionalna grupa stručnjaka sa više od deset godina kombinovanog iskustva u poluprovodničkoj i hortikulturnoj industriji osvetljenja. Tim Flextech-a je rasprostranjen širom Azije, Bliskog istoka i Evrope, ali kompanija je osnovana i vrši proizvodnju u Kini. S najmanjim mogućim CAPEX-om i OPEX-om, rade na pružanju balansiranih rešenja osvetljenja koja maksimiziraju prinos. Kako bi ostali korak ispred u razvoju proizvoda, kontinuirano istražuju hortikulturne primene sa vrhunskim univerzitetima i tehnološkim partnerima širom sveta.

Oni sarađuju sa poznatim dobavljačima poluprovodnika i SMPS napajanja kako bi isporučili visokokvalitetne proizvode najnovije generacije, omogućavajući nam da ponudimo punu garanciju od 5 godina. Flextech ulaže mnogo napora u razvoj LED rasvete za uzgoj koja će pomoći uspehu vaše unutrašnje farme. Sa svojom misijom poboljšanja prinosa bez obzira na vremenske uslove, i sa Agrikolovom misijom pružanja održivih krajnjih rezultata, nema sumnje u pomoć koju pružamo u vašem rastu. Mi u Agrikol grupi sa zadovoljstvom objavljujemo naše partnerstvo sa kompanijom Flextech za LED rešenja. Sa ovim partnerstvom, naši klijenti će imati pristup sjajnim proizvodima, rešenjima i stručnosti kompanije Flextech.

Modul za unutrašnju proizvodnju
Revolucionarno rešenje koje je posebno kreirano za rastući trend urbanih farmera je FlexTech modul za proizvodnju. Zbog toga što LED tehnologija ne proizvodi toplotu, osvetljenje se može postaviti blizu biljaka, čime se štedi energija. Uz pomoć obimnih istraživanja s vrhunskim univerzitetima i istraživačkim institucijama, mi smo u stanju da razumemo potrebe biljaka i težimo poboljšanju naših svetlosnih recepata. Zahvaljujući visokoj IP65 zaštiti i životnom veku od 50 000 sati, FlexTech garantuje uspešan rast useva u svakom objektu.

Gornje osvetljenje za plastenike
Za hortikulturnu industriju, Gornje svetlo LED visoke snage je energetski efikasan i ekološki proizvod. Osvetljenje od 400, 600 i 1000W, ekvivalentno HPS sijalicama, može uspešno zameniti ova svetlosna oprema, koja je u obliku modula. Naši inženjerski i istraživačko-razvojni timovi sarađuju kako bi obezbedili proizvod visokog kvaliteta sa čvrstim kućištem, IP65 zaštitnim faktorom, ravnomernim osvetljenjem i pravim svetlosnim receptom. Životni vek ovog proizvoda od 50.000 sati garantuje uspešan rast useva u svakom objektu.

Na web stranici Flextech-a, www.flextechgrowing.com, možete pronaći detaljnije informacije o tehnologijama LED osvetljenja.

Kontaktirajte nas danas ako ste zainteresovani za LED rešenja za vaš projekat,

Možete nas kontaktirati na calculations@agrikol.rs ili info@agrikol.rs.