• English
  • Српски језик
  • Deutsch
  • Español

Pravila Privatnosti

Na Agrikol Group, dostupno na adresi www.agrikol.rs, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posetilaca. Ovaj dokument Politike privatnosti sadrži vrste informacija koje prikupljamo i beležimo u Agrikol Group i kako ih koristimo.

Ako imate dodatna pitanja ili vam je potrebne više informacija o našoj Politici privatnosti, slobodno nas kontaktirajte.

Ova Politika privatnosti odnosi se samo na naše online aktivnosti i važi za posetioce naše veb stranice u vezi sa informacijama koje su podelili i/ili prikupili na Agrikol Group. Ova politika se ne odnosi na informacije prikupljene offline ili putem drugih kanala osim ove veb stranice.

Saglasnost

Korišćenjem naše veb stranice, izjavljujete da se slažete sa našom Politikom privatnosti i prihvatate njene uslove.

Informacije koje prikupljamo

Lične informacije koje vam tražimo da pružite i razlozi zahtevaće se od vas na tački u kojoj vam tražimo te informacije.

Ako nas kontaktirate direktno, možemo primiti dodatne informacije o vama, kao što su vaše ime, e-mail adresa, broj telefona, sadržaj poruke i/ili prilozi koje nam možete poslati, kao i bilo koje druge informacije koje odaberete da pružite.

Prilikom registracije naloga, možemo tražiti vaše kontakt informacije, uključujući stavke kao što su ime, naziv kompanije, adresa, e-mail adresa i broj telefona.

Kako koristimo vaše informacije

Informacije koje prikupljamo koristimo na različite načine, uključujući:

  • Pravljenje, održavanje i upravljanje naše veb stranice
  • Unapređivanje, personalizacija i proširivanje naše veb stranice
  • Razumevanje i analiza načina na koji koristite našu veb stranicu
  • Razvoj novih proizvoda, usluga, funkcija i mogućnosti
  • Komunikacija s vama, bilo direktno ili putem naših partnera, uključujući korisničku podršku, pružanje ažuriranja i drugih informacija u vezi sa veb stranicom, kao i u marketinške i promotivne svrhe
  • Slanje e-mailova
  • Otkrivanje i sprečavanje prevare

Zapisi o logovima

Agrikol Group prati standardnu proceduru korišćenja log fajlova. Ovi fajlovi beleže posetioce kada posećuju veb stranice. Svi hosting provajderi to rade i to je deo analitike hosting usluga. Informacije prikupljene log fajlovima uključuju IP adrese, tip pregledača, pružatelja internet usluga (ISP), datum i vreme, referentne/izlazne stranice i eventualno broj klikova. Ove informacije nisu povezane s bilo kojim lično prepoznatljivim podacima. Svrha informacija je analiza trendova, upravljanje sajtom, praćenje kretanja korisnika na veb stranici i prikupljanje demografskih informacija.

Politika privatnosti partnera za oglašavanje

Možete se konsultovati sa ovom listom kako biste pronašli Politiku privatnosti za svakog od partnera za oglašavanje Agrikol Grupe.

Treći serveri oglasa ili mreže oglasa koriste tehnologije poput kolačića, JavaScript-a ili veb znakova koji se koriste u njihovim odgovarajućim oglasima i linkovima koji se pojavljuju na Agrikol Group. Ti serveri automatski primaju vašu IP adresu kada se to desi. Ove tehnologije se koriste radi merenja efikasnosti njihovih reklamnih kampanja i/ili personalizacije sadržaja oglasa koji vidite na veb stranicama koje posećujete.

Imajte na umu da Agrikol Group nema pristup ili kontrolu nad tim kolačićima koji se koriste od strane oglašivača trećih strana.

Politika privatnosti trećih strana

Politika privatnosti Agrikol Grupe ne primenjuje se na druge oglašivače ili veb stranice. Stoga vam savetujemo da konsultujete odgovarajuće Politike privatnosti tih servera oglasa trećih strana za detaljnije informacije. To može uključivati njihove prakse i uputstva o tome kako se odjaviti iz određenih opcija.

Možete izabrati da onemogućite kolačiće putem opcija u svom pregledaču. Da biste saznali više detalja o upravljanju kolačićima putem određenih veb pregledača, možete posetiti odgovarajuće veb stranice pregledača.

Prava privatnosti prema CCPA (Ne prodajte moje lične podatke)

Prema CCPA, između ostalih prava, potrošači u Kaliforniji imaju pravo:

Zatražiti da preduzeće koje prikuplja lične podatke potrošača otkrije kategorije i specifične delove ličnih podataka koje preduzeće prikuplja o potrošačima.

Zatražiti da preduzeće obriše sve lične podatke o potrošaču koje je preduzeće prikupilo.

Zatražiti da preduzeće koje prodaje lične podatke, ne prodaje lične podatke potrošača.

Ako podnesete zahtev, imamo rok od mesec dana da vam odgovorimo. Ako želite ostvariti neko od ovih prava, molimo vas da nas kontaktirate.

Prava zaštite podataka prema GDPR-u

Želimo da budete potpuno upoznati sa svojim pravima zaštite podataka. Svaki korisnik ima sledeća prava:

Pravo na pristup – Imate pravo da zatražite kopije svojih ličnih podataka. Za ovo pružanje usluge možemo vam naplatiti manju naknadu.

Pravo na ispravku – Imate pravo da zatražite ispravku bilo kojih informacija koje smatrate netačnim. Takođe imate pravo da zatražite da popunimo informacije koje smatrate nepotpunim.

Pravo na brisanje – Imate pravo da zatražite brisanje vaših ličnih podataka, pod određenim uslovima.

Pravo na ograničenje obrade – Imate pravo da zatražite ograničenje obrade vaših ličnih podataka, pod određenim uslovima.

Pravo na prigovor na obradu – Imate pravo da se usprotivite obradi vaših ličnih podataka, pod određenim uslovima.

Pravo na prenosivost podataka – Imate pravo da zatražite prenos podataka koje smo prikupili drugoj organizaciji ili direktno vama, pod određenim uslovima.

Ako podnesete zahtev, imamo rok od mesec dana da vam odgovorimo. Ako želite ostvariti neko od ovih prava, molimo vas da nas kontaktirate.

Informacije o deci

Još jedan deo naše prioritete je pružanje zaštite deci prilikom korišćenja interneta. Ohrabrujemo roditelje i staratelje da posmatraju, učestvuju i/ili nadgledaju i vode aktivnosti svoje dece na mreži.

Agrikol Group namerno ne prikuplja lično prepoznatljive informacije o deci mlađoj od 13 godina. Ako smatrate da je vaše dete pružilo ovakve informacije na našoj veb stranici, snažno vas ohrabrujemo da nas odmah kontaktirate i mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da promptno uklonimo takve informacije iz naših evidencija.

Izmene ove Politike privatnosti

Možemo ažurirati našu Politiku privatnosti povremeno. Stoga vam savetujemo da povremeno pregledate ovu stranicu radi eventualnih promena. Obavestićemo vas o svim promenama objavljivanjem nove Politike privatnosti na ovoj stranici. Ove promene stupaju na snagu odmah nakon objavljivanja na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakva pitanja ili sugestije u vezi sa našom Politikom privatnosti, slobodno nas kontaktirajte.