• English
  • Српски језик
  • Deutsch
  • Español

Demontaža i polovni staklenici.

Demontaža i polovni staklenici.

Pored građevinskih radova, Agrikol ima mnogo godina znanja i iskustva u oblasti rušenja. To nam omogućava da pružimo svakom klijentu najbolju moguću uslugu i umanjimo sve njihove brige. To je oblast posla koju obavljaju stručnjaci koji vam mogu garantovati poštovanje dogovorenog roka i koji će se klijentima obratiti na profesionalan i prijateljski način.

Strateško planiranje
Uništavanje staklenika zahteva i zanatske veštine i pažljivo osmišljeno planiranje. Kod nas je dogovor svetinja i kako bismo to obezbedili, osoblje za planiranje pažljivo prati radove kako na terenu tako i u centrali. Ključna karakteristika je tačnost.

Osoblje sa sigurnim pristupom
Tokom svih ovih godina, razvili smo radnu metodu koju nazivamo “čisto rušenje”. Rezultat “čistog rušenja” je da se uvek razmišlja o celokupnoj slici, rokovi se poštuju i radovi se izvode unutar određenog budžeta. Stoga, dodatni zadaci zaista predstavljaju dodatni rad. Sve to, naravno, u skladu sa zahtevima klijenta. Veoma koristan efekat “čistog rušenja” je da se otpad pravilno razdvaja na izvoru.

Profesionalne zanatlije
Agrikol sarađuje samo sa stručnjacima u svojim oblastima. Osoblje poseduje tri kvaliteta – profesionalnost, prilagodljivost i odlučnost.

Dodatni objekti i drugi radovi
Hortikulturni kompleks uključuje staklenik, ali i šupe, kotlarnice, energetske instalacije, puteve snabdevanja i evakuacije i druge strukture. Rušenje može uključivati i potencijalni dom.

Da li biste želeli procenu za rušenje ili druge radove?

Kontaktirajte nas danas ako ste zainteresovani,
Možete nas kontaktirati na calculations@agrikol.rs ili info@agrikol.rs.