• English
  • Српски језик
  • Deutsch
  • Español

Polikarbonatne ploče

Polikarbonatne ploče

Tilara Polyplast, poznata kao najveći proizvođač polikarbonatnih i akrilnih ploča u Aziji, udružila se sa Agrikol grupom, pionirskom silom u inovacijama u poljoprivredi.

Polikarbonatne i akrilne ploče kompanije Tilara Polyplast su stekle široko priznanje i odobrenje širom sveta.

Njihov širok globalni uticaj igraće ključnu ulogu u uspehu ove saradnje.


Tilara Polyplast Pvt. Ltd. je takođe prepoznata od strane vlade kao start-up izvozna kuća i ponosno izvozi u više od 25 zemalja.

Kroz upotrebu ovih premium polikarbonatnih i akrilnih ploča, ovi plastenici će stvoriti savršeno okruženje za biljke, povrće i druge materijale da prosperiraju, omogućavajući uzgoj tokom cele godine, zaštitu od nepovoljnih vremenskih uslova i efikasnu upotrebu vode. Njihovi proizvodni pogoni prostiru se na preko 275.000 kvadratnih metara i opremljeni su naprednim ekstruderskim mašinama i tehnologijom za kontrolu procesa kako bi isporučili visokokvalitetne ekstrudirane plastične ploče.

Takođe proizvode specijalne profile za polikarbonatne ploče i njihovu instalaciju. Poseduju skoro dve decenije iskustva u industriji ekstruzije, a njihov tim čine kvalifikovani i iskusni stručnjaci koji konstantno isporučuju visokokvalitetne proizvode.


Tilara Polyplast Pvt. Ltd. je proizvodni pogon odobren od strane Bureau of Indian Standards (BIS) koji se pridržava standarda IS 14443:1997. Takođe su sertifikovani prema standardu ISO 9001:2015 kao proizvodna kompanija. Pod inspirativnim vođstvom izvršnog direktora, gospodina Brijesha Tilara, kompanija je ne samo pozicionirana kao lider u zaštiti životne sredine, već i postavila primer drugima.

Tilara Polyplast Pvt. Ltd. neprestano ulaže u tehnologiju, infrastrukturu i ljude kako bi osigurala da njihovi proizvodi stvaraju ekosistem koji garantuje rast, dobitak i dobru reputaciju za sve uključene.

 

Pročitajte više o ovom proizvodu na veb stranici www.tilarapolyplast.com.