• English
  • Српски језик
  • Deutsch
  • Español

Konceptualni dizajn

Konceptualni dizajn

U svetu investicija u poljoprivredu, proces kupovine visokotehnoloških projekata plastenika uglavnom se zasniva na vrsti rešenja koje će ponuditi svaka kompanija koja se bavi ključ u ruke projektima. Ovaj proces može uticati na konačni rezultat jer svaka kompanija ima svoje interese u snabdevanju određenih vrsta rešenja – što čini veoma teškim upoređivanje ponuda različitih kompanija, i može povećati ukupne troškove do 30% ili čak više.

Agrikol je osnovan kao neutralna konsultantska firma, sa ciljem da obezbedi najbolji dizajn prema stvarnim potrebama klijenta. Pružamo podršku investitoru od planiranja do instalacije. Uvek podržavamo interese projekta nadzirući da će biti isporučeni pravi sistemi i materijali. Misija Agrikola je da stvori najbolja rešenja za vašu investiciju, i na kraju dana, štedimo vam novac, mnogo novca.

Naše usluge i radni proces

Pratimo klijenta tokom konceptualnog dizajna budućeg projekta. Za ovu misiju sastavićemo izveštaj na osnovu lokacije, potreba useva i spoljnih parametara tokom cele godine – kako bismo došli do rešenja koje će tačno odgovarati ciljevima projekta, minimizirajući potrošnju energije.

Pripremamo listu delova sa svim komponentama projekta i njihovim procenjenim cenama, nakon što klijent odobri koncept. Lista komponenata će biti prema određenom standardu kvaliteta. Možemo dizajnirati specifične delove za samostalnu proizvodnju radi smanjenja troškova.

Pratimo i savetujemo klijenta tokom procesa kupovine celog projekta,

Pratimo i savetujemo klijenta tokom procesa instalacije.