• English
  • Српски језик
  • Deutsch
  • Español

O nama

Pregled kompanije

Agrikol Group je vodeća kompanija za izgradnju plastenika posvećena pružanju izvrsnosti u svakom projektu koji preuzimamo. Naš pristup kompanije se temelji na tri ključna stuba: stručnost, inovacija i održivost.

Nikola Petković
CEO of Agrikol Group

Naš pristup je ukorenjen u stručnosti. Sa godinama iskustva u izgradnji plastenika, naš tim stručnjaka donosi duboko razumevanje industrije i bogatstvo znanja u svaki projekat. Održavamo korak sa najnovijim dostignućima, građevinskim tehnikama i industrijskim standardima kako bismo obezbedili vrhunska rešenja za plastenike. Naša stručnost nam omogućava da dizajniramo i konstruišemo plastenike koji su strukturalno čvrsti, energetski efikasni i prilagođeni specifičnim potrebama naših klijenata.

Inovacija je pokretačka snaga našeg pristupa kompaniji. Prihvatamo napredne tehnologije i inovativne prakse kako bismo pomerali granice u izgradnji plastenika. Od naprednih sistema za kontrolu klime do pametne automatizacije, integrišemo najnovije inovacije kako bismo optimizovali rast biljaka, efikasnost resursa i produktivnost. Korišćenjem tehnologije stvaramo inovativna rešenja za plastenike koja omogućavaju našim klijentima da postignu izuzetne rezultate i budu na čelu poljoprivrednih dostignuća.

Velika ideja sa velikim razmišljanjem postaje stvarnost.

U Agrikol Group, verujemo u pretvaranje velikih ideja u stvarnost kroz vizionarsko razmišljanje. Naša kompanija je vođena strašću za inovacijama i posvećenosti stvaranju značajnog uticaja u svetu izgradnje plastenika.

Izaberite Agrikol Group za partnerstvo koje će oživeti vaše najveće vizije. Zajedno ćemo prevazići prepreke, razmišljati veliko i ostvariti vaše snove u svetu izgradnje plastenika.

Pomažemo klijentima u izgradnji projekata svetske klase u oblasti izgradnje plastenika od 2004. godine.

Mi smo profesionalci

Mi smo iskreni profesionalci koji razumeju važnost poznavanja našeg posla, prevazilaženja očekivanja i izbegavanja politike na putu. Postižemo uspeh kroz timski rad, transparentnost, međusobno poštovanje i odgovornost.

Mi smo od poverenja

Poverenje je krhka i dragocena stvar. Nijedan ljudski odnos dugo ne opstaje bez njega. Poverenje je teško propisati ili kvantifikovati, ono je nevidljivo lepilo koje održava svako zajedničko preduzimanje ili partnerstvo, bilo između dve osobe ili mnogo njih u organizaciji.

Mi smo eksperti

Naš tim pruža jasno vođstvo u svim aspektima pitanja vezanih za građevinske radove, uključujući odlaganja i prekide, upravljanje projektima i građevinskim menadžmentom, kao i troškove povezane sa prekidima, procenu varijacija, promena, raskida i insolventnosti.

Tražite li 100% kvalitetnog i pristupačnog izvođača za vaš projekat?

Pristup kompanije

Održivost je u samom srcu našeg pristupa. Prepoznajemo važnost ekološki osvešćenih praksi u izgradnji plastenika. Prioritetizujemo korišćenje ekološki prihvatljivih materijala, energetski efikasnih dizajna i održivih građevinskih metoda kako bismo smanjili ekološki uticaj. Naša posvećenost održivosti se odnosi i na operativnu efikasnost i dugoročne performanse plastenika koje izgradimo. Cilj nam je da stvaramo plastenike koji ne samo da pružaju optimalne uslove za rast biljaka, već i doprinose održivijoj budućnosti.

Kompanijski pristup Agrikol Group se bazira na stručnosti, inovacijama i održivosti. Kombinujući naše znanje o industriji, inovativni pristup i posvećenost ekološki osvešćenim praksama, pružamo visokokvalitetna rešenja za plastenike koja zadovoljavaju jedinstvene potrebe naših klijenata. Kao vaš pouzdan partner, možete očekivati iskustvo izgradnje plastenika obeleženo izvrsnošću, rešenjima usmerenim ka budućnosti i fokusom na stvaranje održive budućnosti.