• English
  • Српски језик
  • Deutsch
  • Español

Vertikalna poljoprivreda

Vertikalna poljoprivreda

Naša Putovanja: Decenija Inovacija

U Daržulis-u, naše putovanje u oblast vertikalnog poljoprivrednog uzgoja počelo je 2013. godine, vođeno našim neumornim opredeljenjem da revolucionizujemo poljoprivredu za održivu budućnost. Koračali smo prvim koracima na ovom transformišućem putu dugo pre našeg zvaničnog osnivanja 2021. godine. Tokom godina, ne samo da smo uzgajali useve, već smo sticali i stručnost, iskustvo i duboko razumevanje suptilnosti vertikalnog uzgoja.

 

Otkrivanje Daržulis vertikalnog poljoprivrednog sistema: Paradigmatski Pomeraj

Naše upoznavanje sa svetom vertikalnog poljoprivrednog uzgoja označava ništa manje od paradigme u poljoprivredi. Trudili smo se da oblikujemo vertikalni poljoprivredni sistem koji predstavlja svedočanstvo o jednostavnosti, prilagodljivosti i neuporedivoj energetskoj efikasnosti.

 

JEDNOSTAVNOST, NAŠ VODIĆI PRINCIP U VERTIKALNOM POLJOPRIVREDNOM UZGOJU

Dok nas inovacija gura napred, jednostavnost ostaje naš vodići princip. Verujemo da bi prednosti vertikalnog poljoprivrednog uzgoja trebalo da budu dostupne svima, bez obzira na njihov nivo iskustva. Naš sistem odražava korisničku prijateljskost, obezbeđujući da kako početnici, tako i iskusni poljoprivrednici mogu iskoristiti njegov potencijal.

 

Prilagodljivost za Sve Proizvođače

Jedna od karakteristika Daržulis sistema je izuzetna prilagodljivost. Bez obzira da li ste iskusni hortikulturolog ili tek zakoračujete u svet vertikalnog poljoprivrednog uzgoja, naš sistem se može lako prilagoditi vašim potrebama. Ova prilagodljivost vam omogućava da sa lakoćom i efikasno uzgajate raznovrsne useve, od mikrozeleni do lisnatog povrća.

 

Efikasnost koja Pokreće Uspeh

Kompanija Daržulis je i proizvođač i razvijač tehnologije, kao rezultat toga, kreirali smo naš jedinstveni zatvoreni vertikalni sistem uzgoja. Vertikalna farma komercijalne skale posluje u Litvaniji već nekoliko godina i proizvodi robu za litvanske supermarkete.

Danas se Daržulis sistem može smatrati najnaprednijim sistemom vertikalnog uzgoja na svetu. Rezultati govore sami za sebe: naš Daržulis sistem daje 2.5 puta više useva, troši 75% manje energije i koristi 97% manje sveže vode u poređenju sa tradicionalnim uzgojem. Osim toga, 100% hranljivih materija se koristi za uzgoj i ne vraća se prirodi.

  • MANJA POTROŠNJA SVEŽE VODE (97%)
  • MANJA POTROŠNJA ENERGIJE (75%)
  • VEĆA VELIČINA PROIZVODNJE USEVA (2.5 puta)

 

Daržulis prednosti:

  • Jednostavnost i Pristupačnost: Uklonili smo kompleksnosti iz vertikalnog poljoprivrednog uzgoja, čineći ga jednostavnim i dostupnim rešenjem za sve.
  • Prilagodljivost: Od uzgoja na zemlji do hidroponske proizvodnje, naš sistem se prilagođava vašim preferencama i potrebama, nudeći svestranost kao nikada pre.
  • Energetska Efikasnost: Naša LED rešenja za osvetljenje su dizajnirana da štede troškove električne energije, omogućavajući brz povrat investicije koji ubrzava vaš uspeh.

 

Kontaktirajte nas putem email-a: info@agrikol.rs

Saznajte više na web sajtu www.darzulis.lt