• English
  • Српски језик
  • Deutsch
  • Español

Modularni sistem automatizacije

Modularni sistem automatizacije

Agrikol i Urbinati su udružili snage u strateškoj saradnji. Ova partnerska saradnja kombinuje Agrikolovu ekspertizu u izgradnji staklenika sa inovativnim modularnim sistemima automatizacije koje nudi Urbinati. Zajedno, njihov cilj je da revolucionizuju industriju pružanjem sveobuhvatnih rešenja koja optimizuju efikasnost, produktivnost i održivost u radu staklenika i rasadnika.

Slobodno se obratite Agrikolu koristeći bilo koji od gore navedenih kontaktnih podataka. Njihov tim će vam rado pomoći i odgovoriti na bilo kakve upite ili zahteve koje imate.

U brzo razvijajućem svetu proizvodnje rasadnika, Urbinati se ističe kao vodeća kompanija koja se specijalizovala za dizajn i proizvodnju modularnih sistema za automatizaciju proizvodnih procesa u rasadnicima. Sa sveobuhvatnim asortimanom mašina koje zadovoljavaju različite faze rada u rasadnicima, Urbinati nudi napredna rešenja koja poboljšavaju efikasnost, povećavaju produktivnost i optimizuju upotrebu resursa.

 

Setva, punjenje i presađivanje:

Urbinatijevi modularni sistemi su dizajnirani da pojednostave i ubrzaju ključne zadatke kao što su setva, punjenje tacni ili saksija sa supstratom za rast i presađivanje. Ove mašine obezbeđuju precizno postavljanje semena ili presadnica, eliminisući ručni rad i održavajući konstantno rastojanje između biljaka, čime se smanjuje rizik od ljudske greške. Automatizacijom ovih procesa, rasadnici mogu značajno povećati svoj kapacitet i postići ujednačeni rast biljaka.

 

Etiketiranje i razdvajanje tacni ili saksija:

Urbinatijeve mašine takođe pružaju efikasna rešenja za zadatke etiketiranja i razdvajanja. Automatizovani sistemi za etiketiranje obezbeđuju precizno i pouzdano identifikovanje biljaka, minimizirajući greške u etiketiranju i štedeći dragoceno vreme. Mašine za razdvajanje pojednostavljuju proces odvajanja tacni ili saksija, optimizujući efikasnost prilikom presađivanja i drugih radnji u rasadnicima.

 

Manipulacija, bušenje rupa, odvajanje i oblikovanje biljaka:

Lako manipulisanje biljkama tokom različitih faza rasta je ključno u radu rasadnika. Urbinatijevi modularni sistemi uključuju mašine koje nežno i efikasno rukuju biljkama, olakšavajući aktivnosti poput bušenja rupa za sadnju, odvajanja biljaka iz tacni ili saksija i oblikovanja biljaka (orezivanje ili oblikovanje). Ovi automatizovani procesi smanjuju potrebu za radnom snagom i obezbeđuju ujednačenost i preciznost u upravljanju biljkama.

 

Pranje i navodnjavanje:

Održavanje čistog i higijenskog okruženja je od ključnog značaja za zdrav rast biljaka. Urbinati nudi mašine za pranje tacni, saksija i drugih opreme za rasadnike koje efikasno čiste, štedeći vreme i napor. Njihovi sistemi za navodnjavanje pružaju automatizovanu distribuciju vode, obezbeđujući konstantan i precizan nivo vlage za optimalan razvoj biljaka. Ovi sistemi smanjuju gubitak vode i poboljšavaju upravljanje resursima.

 

Klijanje i rast:

Urbinatijeva posvećenost sveobuhvatnoj automatizaciji rasadnika obuhvata i procese klijanja i rasta. Njihova inovativna rešenja pružaju kontrolisano okruženje sa idealnim uslovima za uspešno klijanje semena, podstičući zdrav i ujednačen razvoj biljaka. Automatizovano praćenje i upravljanje temperaturom, vlažnošću i osvetljenjem doprinose optimalnom rastu i maksimizaciji produktivnosti.

 

Prilagođena rešenja za rasadnike:

Prepoznajući različite potrebe rasadnika, Urbinati nudi prilagođene modularne sisteme koji se prilagođavaju individualnim zahtevima. Njihov tim tesno sarađuje sa klijentima kako bi razumeo njihove jedinstvene izazove i ciljeve, osiguravajući implementaciju najpogodnijih automatizovanih rešenja. Ovaj personalizovani pristup omogućava rasadnicima da optimizuju svoje operacije i postignu izvanredne rezultate.

 

Odeljak sa proizvodima – https://www.urbinati.com/en/products-urbinati/

Početna stranica – https://www.urbinati.com/en/