• English
  • Српски језик
  • Deutsch
  • Español

Domer – Instalacija sistema za krovne prozore

Domer – Instalacija sistema za krovne prozore

Ujedinjeni zajedničkim ciljem i strašću prema ljudima, Agrikol i Domer su odlučili udružiti se u partnerskom odnosu i pružiti usluge instalacije sistema za krovne prozore i plastičnih ploča.

Već više od dve decenije, Domer isporučuje kvalitetne proizvode i usluge, dok je Agrikol poslednjih 18 godina gradio komercijalne plastenike širom zemlje i sveta. Sa toliko godina iskustva stekli smo priznanje za prelepe i prestižne projekte od strane lidera u industriji.

Domer ima dokazanu reputaciju u isporuci proizvoda najvišeg kvaliteta, sa širokim i raznovrsnim iskustvom u različitim sektorima, suočavajući se sa složenim inženjerskim izazovima. Rešenja i proizvodi Domera imaju mnoge primene u mnogim oblastima: građevinarstvo, poljoprivreda i stočarstvo, automobilska industrija, infrastruktura, znakovi i displeji, bezbednost i druge.

Kao rezultat toga, Agrikol i Domer su sarađivali kako bi pružili usluge instalacije krovnih prozora koristeći visokokvalitetne proizvode Domera.

Domer nudi širok asortiman materijala za sisteme krovnih prozora:

Ova uspostavljena partnerska saradnja vam pruža najbolje od obe kompanije:

  1. Dobijte integrisana rešenja i proizvode prilagođene vrednostima, proizvedene u savremenim pogonima uz upotrebu sirovina najvišeg kvaliteta,
  2. Sa kvalitetnom izradom za izgradnju, popravku, nadogradnju i održavanje objekata koji služe poljoprivrednoj industriji i drugim industrijama.

Kontaktirajte nas danas. Za sve potrebe vaših projekata!

Imate li pitanja? Kontaktirajte nas na calculations@agrikol.rs ili info@agrikol.rs.